Αθλητική διάκριση

Για άλλη μια χρονιά, ομάδα από τμήμα της Σχολής μας διακρίθηκε στο διατμηματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Πρωταθλήτρια για το 2022 αναδείχθηκε η ομάδα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, που στον τελικό που έγινε στις 1 Ιουνίου 2022 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου νίκησε την ομάδα της Ιατρικής με 1-0 (στην παράταση). Η φετινή διάκριση, συνεχίζει την ιστορία διακρίσεων του Πολυτεχνείου στον αθλητισμό του Πανεπιστημίου Πατρών. Να σημειωθεί ότι από τα 14 συνολικά πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα, ομάδες της Πολυτεχνικής Σχολής έχουν κατακτήσει τα 10.

Για την ιστορία η ομάδα των Ηλεκτρολόγων του 2022 ήταν: Γαλήνος Θανάσης, Μπουρίκας Ηλίας, Ντάλας Παναγιώτης, Κωνσταντακόπουλος Αλέξανδρος, Σταγιατάκος Γεώργιος, Θεοτοκάτος Παναγιώτης, Ντονάλντο Χασάλα, Τσουσόλης Φίλιππος, Βασίλης Τριανταφύλλου, Μάραντον Ζιλάλι. Την ομάδα συμπλήρωναν οι Αναστασόπουλος Γιάννης, Καρβουνιάρης Δημήτριος, Χούσος Παναγιώτης, Τσιαμανής Χρήστος και Τοπαλίδης Θεόδωρος.  

Στη φωτογραφία από την τελετή απονομής στο Γυμναστήριο, διακρίνεται μαζί με την ομάδα των Ηλεκτρολόγων ο Πρόεδρος του Τμήματος καθηγητής Οδυσσέας Κουφοπούλου, (στα αριστερά) καθώς και ο Άρης Αγγελόπουλος, συντονιστής του Γυμναστηρίου (στα δεξιά).

Περισσότερα ...