Φοιτητικό συνέδριο ΣΦΗΜΜΥ 13

Με μεγάλη συμμετοχή και με πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο πρόγραμμα διεξήχθη το 13ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΣΦΗΜΜΥ13.

Το συνέδριο που παρακολούθησαν πάνω από 1500 σύνεδροι διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από 15-17 Απριλίου 2022. Το συνέδριο οργανώθηκε από ομάδα φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής. Την ομάδα υποστήριξε ο καθηγητής του Τμ. ΗΜΤΥ Αλέξιος Μπίρμπας.

Το συνέδριο άνοιξε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καθ. Χ. Μπούρας που είναι και καθηγητής του Τμήματος ΜΗΥΠ. Επίσης παρέμβαση έκανε ο Πρύτανης του ΕΜΠ καθ. Α. Μπουντουβής που συνεχάρη ιδιαίτερα τους φοιτητές που ανέλαβαν την οργάνωση του συνεδρίου.

Σημειώνεται ότι το συνέδριο αυτό που κάλυψε τεχνολογίες και αντικείμενα που ενδιαφέρουν ευρύτερα την Πολυτεχνική Σχολή, διοργανώθηκε για τρίτη φορά στην Πάτρα, μετά το 4ο ΣΦΗΜΜΥ που διοργανώθηκε το 2010 και το 8ο ΣΦΗΜΜΥ που διοργανώθηκε το 2015.

Περισσότερα για το συνέδριο στη σελίδα του (περιλαμβάνει βίντεο των παρουσιάσεων).

 

Από την έναρξη του συνεδρίου, (από αριστερά), Ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Ν. Αβούρης, ο Πρόεδρος του Τμ. ΜΗΥΠ Σ. Γαλλόπουλος,  ο Πρύτανης του Παν. Πατρών Χρ. Μπούρας και ο συντονιστής του Συνεδρίου Α. Μπίρμπας