Ορκωμοσίες νέων διπλωματούχων: Απρίλιος 2023

Από 14 Μαρτίου μέχρι 4 Απριλίου, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου οργανώθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των νέων Διδακτόρων, Μεταπτυχιακών Διπλωματούχων και Διπλωματούχων αποφοίτων της Πολυτεχνικής Σχολής. Συνολικά 350 νέοι διπλωματούχοι έδωσαν την υπόσχεσή τους στο κατάμεστο μεγάλο αμφιθέατρο.

Αξιοσημείωτη ήταν η τελετή απονομής της 8ης Υποτροφίας εις μνήμη Πάνου Μυλωνά. Η απονομή έλαβε χώρα πριν την ορκωμοσία των αποφοίτων, την Τρίτη 4 Απριλίου . Η απονομή της υποτροφίας που γίνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" υλοποιείται με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών και φέτος δόθηκε στην πρωτεύσασα φοιτήτρια του 4ου έτους του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, κ. Ιωάννα Μανουσάκη. Η τελετή απονομής έγινε με την παρουσία της Προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς" κ. Βασιλικής Μυλωνά. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Χρήστος Μπούρας που απένειμε την υποτροφία μαζί με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, κ.  Νικόλαος Αβούρης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών κ. Γεώργιος Λαμπέας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, κ. Πάνος Δραγώνας.

Στην ίδια εκδήλωση, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή της απονομής του διπλώματος στην νέα διπλωματούχο του Τμήματος Αρχιτεκτονικής, κ. Χριστίνα Φαρμάκη, όταν ο μικρός γιός της φώναξε ένα "μπράβο μαμά" που γέμισε το αμφιθέατρο. Το γεγονός πήρε δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους απόφοιτους και τους καλούμε να γραφτούν στο σύλλογο αποφοίτων  σύνδεσμο και επαφή με το Πανεπιστήμιό τους.

(στη φωτογραφία απόφοιτοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με τους (από αριστερά) Π.Δραγώνα, Β. Μυλωνά, Ν. Αβούρη, Ι.Μανουσάκη, Γ.Λαμπέα)